Cause if you let me, here's what I'll do.

Förlåt för ingen uppdatering idag (inte för att någon bryr sig...). Efter en lååång skoldag fick jag sluta tidigare och åkte till Söder och hann mysa lite med min kärlek. Sen kl 17 hade jag tid för att fixa mina livs första gelenaglar. Det tog 2 hela timmar, och det blev skitbra!! Lägger upp bild imorgon. Alla dom var så himla duktiga (speciellt bruden jag fick mehe) och dom var så trevliga! Ska antagligen dit om 3-4 veckor och fylla på naglarna, och kommer helt klart att gå dit i juni och fixa igen till början an sommarlovet :))
Nu ligger jag nyduschad nerbäddad i sängen och ska sussa, imorgon blir det en till lång dag, med gym efter skolan.. Hörs imorgon! Puss
Lägger upp bättre bild imorgon!

Järnladyn

Filmen var jättebra! Såg först trailern hemma och förstod ingenting... Och jag håller kvar vid att det var en riktig vuxenfilm, men den var skitbra enligt mig i allafall :) Meryl Streep var så galet bra!! Typ det som gjorde hela filmen mehe. Det var i allafall röda mattan, maassa smaskiga kändisar, gratis snack (det fanns vin, ost, kex osv så jag och mami gick till Pressbyrån och köpte massa godis, popcorn och chips mehe) och goodiebags på platserna!
Lite av det som låg i goodie-bagen! Fick bl.a en bodybutter från The Body Shop med lukten choklad, om den luktar som det smakar är det helt mitt i prick för min del meheee. Fick även massa tvålar, 2 perfymer, en showercream och lite godis mehe.
Sliten bild atm.. Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det sängen. Natti på er<3

I love you<3

Jag har världens finaste lillebror<3 (ps. härlig dubbelhaka på sista bilden hoho ds.)

I would do anything for love

Hemma nu efter en sjukt ovärd dag i skolan.. Första lektionen var inställd, och efter den andra lektionen hade vi 3 timmar och 10 min håltimma.. Så jag åkte till söder och lunchade med min kärlek, supermys att hinna pussas lite mitt på dagen mehe! Nu är jag i allafall hemma och ska gå om typ 20 min för att käka middag hos mami och sen åka in till Galapremiären av filmen Järnladyn som är 18.30! Skriver senare i allafall. Puss!

Liv och död


Over my dead body

Har gjort klart matten nu, "bara" svenskan kvar... Har slutinlämning på tisdag, skriver en essä om Francesco Petrarcas kärleksliv, valet mellan Gud och Laura... trolol så jävla kul!!!!!
Imorgon kväll ska jag i allafall på Galapremiär av filmen Järnladyn med Meryl Streep, som har allmän premiär på fredag. Ska dit själv med mami, kommer bli supermys! Röda mattan, kändisar, gratis snacks och säkert en bra film! Skönt att få en pause från plugget i allafall... Senaste premiären jag var på var filmen Jag saknar dig, och då satt jag brevid ph-Cimon hela filmen, han grät nästan lika mycket som mig mehe!
Hehe jättekonstig bild men ville bara tipsa om världens skönaste mystofflor som jag köpte för några veckor sen. Såååå himla mjuka och varma och söta med bollar på sidorna :))) Från Åhléns, 199 kr. Värt köp! Tack för tipset Maddis :D Glider runt i dom här hemma konstant nu för tiden!

Busy girl.

Idag: Pluuugggg (matte + svenska), gymmade på förmiddagen.
Måndag: Hem och plugga efter skolan och sedan Galapremiär (bio) på kvällen.
Tisdag: Sitta kvar i skolan och plugga ca 1 timma. Sedan till Farsta för att fixa mina gelenaglar!
Onsdag: Gymma/mattestugan (får se hur det blir) efter skolan. Sova med William på kvällen.
Torsdag: 10 månader med min kärlek, middag ute. (Gymma efter skolan om jag inte gör det på onsdagen).
Fredag: Gymma efter skolan. Party @ Vergari's på kvällen.
Lördag&Söndag: Plugga, gymma, mysa osv.
Vet inte om jag är cp men jag älskar verkligen att vara upptagen och ha massa att göra. Veckan går så mycket snabbare om man hela tiden vet vad man ska göra. Älskar att planera, det bästa som finns! Får typ panik om jag inte vet vad jag ska göra på hela veckan/helgen...

Here we go.

Igår blev det lite fekke hemma hos Max med trevligt folk! Jag och William sov hos mig efter eftersom att Max bor 1 min ifrån mig, skönt! Nu kom jag precis hem från min första träning själv på Eriksdalsbadet! Gick super, tog typ 20 min för mig att gå till tuben sen haha. Var (är) helt slut...
Har ju nyårslöfte att ha min drömkropp (ingenting att klaga på.) den 1 juni, så ska försöka träna 2-3 gånger i veckan. Ska vara så sexig i sommar så att folk blir kåta när jag går förbi, meheeee. Vill verkligen inte bli pinnsmal, eller muskelknutte för den delen. Vill bara bli av med lite onödigt fett på magen och benen främst. Köpte gymkort på Eriksdals idag :) Frågan är bara hur det kommer gå med sötsakerna... Käkar väldigt mycket godis dagligen (i skolan och hemma till plugget) och är världens sucker för chips. Och sen när jag tränar tänker jag alltid att jag är "värd" att käka massa skit som belöning, så då blir det på +-0... men JAG SKA KLARA DET.

Tröjan du hatar


Living the dream

Kom precis hem från lite shopping i Farsta med mami. Fick med mig en stickad tröja och ett par snygga jeans från Nudie. Beställde även tid för att testa gelenaglar, på tisdag! Hörs senare :)

So happy I could die

Hemma nu från myskväll hos William igår. Vi skulle ut med det verkade helt dött så jag/vi kanske går ut ikväll ist! Vi köpte i allafall pizza till middag och kollade på The day the earth stood still på tv, riktigt bra film! Nu är jag hemma och ska snart till Farsta för lite shopping med mamsen! Sen får vi se vad som händer :D Ha en fin lördag!
Bild från igår, redigerad i Instagram.

Tråkig lista

Favorit…


Plagg: Måste nog säga mina Levis Curve jeans, you gotta love'em.

Låt: Byter som sagt favoritlåt minst en gång i veckan, men just nu kanske det är Tröjan du hatar.

Fik: Hmm, måste nog säga klassikerna 60s, Espresso House, Waynes osv.

Klubb: trolol..

Artist/band: Flera 1000, haha ne men allt från Skrillex, Deadmau5, Avicii, Pretty Lights till Håkan, Bon Iver, Sebastian Wijk, Benjamin Francis Leftwich osv osv.

Man: William

Kvinna: Mamma

Djur: Hund och silkesapor <3

Kärlek är: Det finaste och sköraste som finns. Det finns inget bättre än att bli älskad av den man älskar.

Inredning: Hmm, allt från färger, belysning, material...

Jag hatar: Det finns många saker jag hatar... Grädde, spindlar, badhusgolv, tilllagade grönsaker/frukter (kokade, grillade, stekta osv), mörker, ensamhet and the list goes on mehe..

Jag älskar: Min familj, mina vänner, min pojkvän.

Jag brinner för: Hmm, svårt att säga.. Kommer inte på något för tillfället faktiskt.

Jag kan dö för: Dom jag älskar, helt ärligt.

Jag trodde aldrig: Att jag skulle vara där jag är idag. Trodde nog aldrig att jag skulle bli såhär kär, och speciellt inte i William som jag har känt ganska länge..

Jag vill tro: Önskar att jag kunde tro på och ta emot de komplimanger jag får.

Jag hoppas: Att jag får vara så lycklig som jag är nu resten av mitt liv.


Bästa…


Ligget: Haha lol.. William <3
Festivalen: Jag har faktiskt inte varit på festival än!! Ville verkligen till P&L, Emmaboda, Siesta osv förra året men det blev aldrig av. Måste åka i år. 
Bilden: Hmm, har många fina bilder från Egypten, Tobago, USA och från andra resor.

Tidningsomslaget: Haha cp frågor....

Skivan: Har nog inte köpt en skiva sen Hits for Kidz 78/Absolut summer 154 typ......
Lägenheten: Williams i Hammarby Sjöstad.
Julen: Min senaste julafton var väldigt lyckad enligt mig.
Sommaren: Sommaren 2011 (senaste) fast vet att denna kommer bli minst lika underbar.

Hösten: Nu i höstas eller året innan det.

Resan: Måste nog säga Egypten, eftersom att jag fick uppleva det med William. Annars är det nog fortfarande Tobago, obeskrivligt land det där...

När jag var 16 ville jag: Hitta någon att ge min kärlek till tror jag..

När jag var 20 hade jag precis: ...

När jag var 10 fick jag: Minns inget speciellt från just då..

När jag var 25 åkte jag: -

När jag var 30 ville jag: Y U ASKING THIS??? Nemen jag hoppas att jag är gift och kanske har skaffat barn då. Men först kommer det ett bra jobb som jag brinner för.
Jag kommer aldrig:
Ge upp mina drömmar, även om jag inte är så säker på vad som är mina drömmar för tillfället..
Jag kommer alltid: Vara beroende av kärlek.


Fredag!

Hade som sagt en lektion idag, 11.30-12.50, så jag mötte upp Sarah kl 9 för träning på Eriksdalsbadet! Det gick super tror jag, får se om jag har träningsverk imorgon mehe annars får jag göra andra övningar! Efter skolan var jag i allafall kvar i skolan ett tag och nu ligger jag hemma nerbäddad i sängen och har käkat lite mellis och oboy ofc :)) Skriver senare! Puss
Bild på min älskade lillebror som är världens sötaste. 2 år i maj, shit vad tiden går fort!

Work it

Imorgon har jag skola från 11.30-12.50 (en lektion) så ska möta Sarah kl 9 för att träna, wehoo!! Har ju nyårslöfte att jag ska ha min drömkropp (ingenting alls att klaga på) den 1 juni. Nu ska jag sussa, hörs imorgon! Natti fina läsare <3

Soldiers homecoming suprise

Vet inte om jag är cp men herregud vad jag gråter på sådana här klipp....
(kanske har lagt upp den förut men det är ju så gulligt så att jag dör lite)

Pluggmode

Var ju som sagt hos William ikväll och hjälpte honom med matten, dutttiii pöjk! Nu är jag hemma och måste skriva klart min discussion essay på engelska... Skriver senare!

Back on track!

Tillbaka nu efter min lilla "bloggpause". Mitt liv rasade samman i lördags men allt löste sig på måndagen. Kommer dock aldrig glömma den helgen, har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv :( Men nu mår jag toppen i allafall!!
Skoldagen idag var jättelång men gick ganska fort, slutade i allafall för en timma sen och kom hem typ nu.. Ikväll ska jag till William ett tag och hjälpa honom inför matteprovet han har imorgon, vi pluggade igår också så idag blir det repetition mehe! Skriver senare, puss!

Tillbaka snart!

Tänkte bara meddela att jag mår bra, trots senaste inlägget mehe. Börjar nog uppdatera som vanligt imorgon :) Pussar!

Want to wake up from this nightmare

Tänkte bara skriva och säga att det blir en bloggpause från och med nu. Mår väldigt dåligt så har ingen ork att tänka på bloggen.. Har inte känt hunger sen i fredags, åt inget på hela dagen igår men fick pressa i mig en cheeseburgare och lite pommes igårkväll för att inte svimma. Har faktiskt till och med svårt att andas, skakar konstant och har ont i hela jävla kroppen. Går runt med gråten i halsen dygnet runt så kan inte riktigt prata än. Trodde att den värsta smärtan var igår, men det blir bara värre för varje sekund. Min enda livskraft och mitt enda ork jag har kvar är väntan på att något ska hända. Får se hur länge jag orkar med detta. Det går knappt att beskriva. Vet inte när eller om jag kommer börja blogga igen alls. Ta hand om er iallafall<3

Friday night

Sitter på bussen påväg till Wilz, ska lämna mina sovgrejer där så jag slipper hålla koll på dom ikväll mehe. Sen bär det i allafall av till ett litet partaj med trevligt folk! Ha en trevlig fredagkväll!!


Long time (acoustist cover)


TGIF

Pretty chill dag i skolan idag. Skulle på begravning till en bekant/gammal vän (som jag skrev om tidigare i december) men kände mig ganska ovälkommen osv så gick aldrig. Efter skolan gick jag ist på stan själv lite. Lämnade tillbaka en kameraväska (eftersom att jag fick 2 i julklapp) och fick med mig lösnaglar som jag ska sätta på snart :) Jag köper dock alltid "korta" lösnaglar, för tycker att det är så osmidigt med jättelånga naglar - smsa, skriva på datan, spela piano, skriva med en penna, sätta på sig tighta jeans osvosv... Efter det åkte jag i allafall hem till min älskling och hann mysa i någon timma. Kom nyss hem och ska käka middag och ikväll blir det lite chillpartajj :))) Pussi
Tänkte bara visa en av mina ear-cuffs jag hade på mig idag. Den har två "cliffs" där uppe, h1pst3r
(Och nej, jag hade inte på mig den tröjan i skolan haha. Jag kan kan ju inte vara ensam om att byta om till pappas stora t-shirt och mjukisar/tights så fort jag kommer hem? Det är ju höjdpunkten på dagen, halååå?)

All I need

Slutade i allafall vid halv 5 och åkte hem ganska direkt. Kvällen har spenderats framför PHN och även en sväng ute. Tittade även såklart på TM mehe. Nu måste jag sova, tidig dag imorgon. Pussss!
Hittade den här bilden som snart är 1 år gammal. La inte upp den någonstans då för att den är så ful hehe.

Redan glömda


You might not understand me yet

Åkte ifrån William imorse och stressade som fan till skolan för att se en lapp på klassrumsdörren att min lärare var sjuk, loool blev så jävla arg <//3 Jag hade egentligen tänkt skita i den lektionen i allafall för att käka frukost/lunch i stan med min kärlek ist, men sa att jag var tvungen att gå till skolan... och så var det inte lektion :@@@@ Hade i allafall musikteoriprov efter det som jag tror gick helt okej! Nu har jag ännu en lektion där jag redan har gjort klrat uppsatsen vi ska skriva haha så lallar i bibblan... Kan inte gå hem heller för slutar halv 5 idag -.-' Skriver sen, puss!



Tog någon random bild från facebook. Här är en på mig och min bror.


Onsdagsmys

Är hemma hos min kärlek som vanligt på onsdagar! Vi har kollat på The Mentalist, Den hemlige miljonären och när William kommer tillbaka från duschen ska vi kolla GG. Bloggar imorgon, godnatt! <3
Bild på mig och Jonas från i fredags.

Kick his ass.

Antar att alla har sett klippet med killen som blir brutalt misshandlad av 7 andra snubbar och filmar det... Började gråta när jag såg det första gången och får verkligen ont i magen och hela kroppen när jag ser det... Fattar inte hur dom kan göra något sånt och dessutom filma det och tro att dom kommer undan. Att det finns sånna äckel i världen asså...usch


Fight for me

Godmorgon fina läsare! Idag har jag "bara" 3 lektioner men ska gå på "mattestugan" efter skolan. Nu måste jag springa till tuben för att ha gympa första. Ha en fin onsdag :) puss!

Love quotes

Att klicka runt bland citat måste vara något av det mysigaste som finns <3
Finns så många att jag inte vet vart jag ska börja mehe...

Pretty Lights

Har börjat att lyssna ganska mycket på dessa fenomenala Pretty Lights. Lite speciell musik, men väldigt lik dubstep på många ställen :)) Lyssna bara på droppet 2.40 i den här liksom.....

You're my dream that became reality

Hemma efter en lååång dag i skolan... Fick en ny mattelärare som verkar så himla bra!! Vi började i allafall med grunden till derivata vilket går bra än så länge :) Fick mvg i omdöme i samhälle, och han sa att han ska satsa på mvg i historia (jag är väldigt nära) också wihoo! Efter skolan mötte jag upp William och följde med och "lämnade" honom där han skulle göra ett ärende. Nu har jag precis kommit hem och måste plugga skiten ur mig idag/ikväll. Dö åt skolan. Skriver senare, puss!

Let me be your number one.

Nu springer jag till tuben! Hörs när jag är hemma, ha en bra dag!
Tröjan ser gigatisk och jätteblå ut på bilderna men det är den inte. Den är så himla mysig. Behöver denna en lång och kall dag som denna...

Dream of me

Har haft en ganska mysig kväll hemma själv. Kollade på The Mentalist (det är fett braa) med hela familjen mehe och har hunnit plugga 3 mattetal.. Jag som skulle göra 4 sidor i boken och gå igenom derivata som vi ska lära oss imorgon, fett taggad!!!!! Nu ska jag i allafall sova, tidig dag imorgon... Sov sött!

Now is the time

Förlåt för dålig uppdatering igår/idag. Men träffade min kärlek efter middagen och han sov här. Han var supersjuk och var en jävla kabin med 40C feber hela natten, brände mig på honom imorse haha seriöst lol... Så phurri stannade hemma imorse när jag drog till skolan. Efter skolan åkte jag i allafall hem till honom för att pyssla om honom lite. Fast det slutade med att jag somnade mehe... Åkte i allafall hem till middagen och nu ligger jag med matkoma i sängen. Måste egentligen plugga massa ikväll men funtar på att skita i det hehe. Skriver senare, puss<3
Väldigt liten brutta atm

Finally Moving


Come as you are, as you were, as I want you to be

Vaken och käkar frulle nu - en lingongrova med ost och oboy som vanligt :)) Så fort jag är klar blir det plugg dom närmsta timmarna. Hoppas ni får en roligare söndag än jag!

Lördag

Min lördag blev lyckad tillslut trots allt. Kvällen spenderades med chillkrök hos Kevin med massa gamla vänner vilket var mycket trevligt. Kom precis hem och kan inte sova än (anledning till att jag bloggar). Imorgon måste jag plugga typ hela dagen. Kanske skulle hinna simma med mami också, tränade ju aldrig i fredags....keff jag är wiiie! Hoppas ni hade en finare lördag än vad jag hade i allmänhet mehe. Skriver imorgon pussii

Wiz Khalifa quotes


Faith is in your hands

Igår efter skolan träffade jag Madde och Hannah en snabbis som jag inte hade träffat på hur länge som helst! Skulle tränat efter det men det blev ändrade planer så åkte till Globen med William och tog en fika. På kvällen var vi och chillkrökade hos Jonas vilket var trevligt! Åkte taxi hem och somnade ganska direkt. Vaknade tidigt imorse, har sovit skitdåligt och drömt mardrömmar hela natten. Får se vad som händer ikväll, Jontes lag ska ha lagfest men just nu mår jag skit. Drar antagligen dit om jag mår lite bättre ikväll. Känner mest att jag inte tänker sitta hemma ikväll. Skriver senare, puss

Friday the 13th.

Sitter på tuben på väg till skolan nu och bloggar från mobben! Idag är det fredag den 13 och det händer alltid något med mig:( jag som egentligen hade tänkt träna efter skolan, hmm.....får väl ta det lite lungt så jag inte bryter något. Dessutom ska jag kröka ikväll, kommer väl halka och dö eller något -.- lycka till alla andra idag!


Fuck yeah it's friday

Kvällen har spenderats i soffan hemma själv med mami (inga syskon, skönt mehe).
Har pluggat, kollat The Mentalist osv. Nu ska jag duscha och sen kolla ett avsnitt av phn innan jag somnar.
Hörs imorgon, freeedaaaag :D:D och jag har trevliga planer!

You are my motivation

Gick som sagt i skolan tills halv 5 idag. Ganska seg dag, vi fick dock tillbaka våra musikteoriprov och jag fick mvg wee :)) Har bara chillat sen jag kom hem och ska snart käka middag tror jag. Blir i allafall bara mys hemma själv ikväll, puss så länge!
En bild på de 3 presenterna jag fick av William på min födeldedag. Cencurerade texten på bilden för den vill jag ha för mig själv mehe, mer personligt. Blev så himla glad för de i allafall! Ringen är från Guldfynd by Kenza och jag hade tittat på just den innan, och utan att William visste det så fick jag just den :)) Klockan är så sjukt fin (har dock fortfarande inte gått till affären för att förkorta "bandet" eller var man säger..måste fixas!!) och "teckningen" gör allt mer personligt, helt perfekt!

Karusellen

Hahaha alla höll på at t länka den här överallt på Facebook så tillslut satte jag på den och upptäcker att jag "känner" flera av grabsen! Loke, Love, Kerem, David osv och sen på slutet är Hannes med haha :D Så jävla sköna haha! Dom har ju gjort andra klipp innan men den här slår fan alla lol. Måste ju göra lite extra reklam för pojkarna känner jag :)))

At school

Sitter i skolan och har svenska men jag har typ gjort det som vi ska göra så har inte ett skit att hitta på nu haha... Kan inte gå hem heller för har matte och slutar halv 5 idag... Skriver senare då! Puss


If it's what you want, it's worth it all.

VI hade ju som sagt simning på gympan imorse, 1 km och det var så skönt. Efter det hade vi över 2,5 timma till nästa lektion, så det blev självklart lunch på donken osv. Bara det att när vi sen kommer till skolan visade det sig att vi inte skulle ha den lektionen (vilket var våran sista) så vi hade egentligen åkt till skolan i onödan.. Men då tog jag ist tummen ur röven och gjorde klart min kanon"låt" i skolan, med text och allt alltså. Underbart att ha det gjort (lite försenat dock hehe)! Kom hem för typ 2 timmar sen och belönade mig själv med att se ett avsnitt att PH som vanligt mehe.. Sen har jag försökt skriva min naturkunskapsuppsats men den är så konstig så fattar typ inte :((((
Jaja, idag är det onsdag och det innebär sova med min kärlek så han kommer hit snart! Vi ska bara mysa, kolla GG, The mentalist osv så kommer nog inte blogga ikväll. Isf önskar jag er en fin onsdagskväll :)
Bild på oss två från min födelsedag. <3

Don't wait for your ship to come in - swim out to it.

Idag började jag skolan med gympa på Eriksdalsbadet, simmade 1 km och det var såå skönt efter! Förut försökte jag simma med mami typ en gång i veckan (eftersom att jag inte tränar något på fritiden) men det har inte blivit av nu. Men nu har jag bestämt mig för att börja med det igen. Det tar bara ca 30 min att simma 1 km bröstsim, men det är så bra träning! Min gympalärare snackade med mig om det, och sa att när man simmar tränar man alla muskler samtidigt. Har kort på Eriksdalsbadet, och det är inte dyrt alls. Dessutom tycker jag att det är rätt skönt (och fräscht) att slippa svettas, och därmed bara duscha av kloret och ingen "eftersvettning" osv... Dessutom är det ju så avslappnande! Och jag tycker att det luktar så gott i badhus :D
Det är skönast att vara där på förmiddagen på helgen, då det inte är mycket folk alls (typ 3 tanter....), eftersom att jag såklart inte kan på veckodagarna på dagen! Och på eftermiddagen är det så mycket folk...
En nackdel är väl en av mina störtsa fobier, vilket är golvet (kaklet) på badhus. Spyr typ av tanken att gå i kallt slemmigt vatten som är fyllt av andra människors pubishår, tåludd, plåster, fotvårtor osvvvvvv..... så jävla äckligt. Får väl börja ta med mig badtofflor i plast eller typ "flipflops" haha.

Yasuragi Hasseludden

I onsdags var jag och min älskling som sagt på det japanska spaet Yasuragi (som ligger på Hasseludden vid Orminge ungefär) ett dygn. Det var verkligen ett jävla paradis, helt underbart! Vi lyckades få en svit (kontakter höhö) med balkong, badtunna på rummet, världens skönaste stoora säng, tv, massa dricka och snacks i minibaren osv. Maten på hotellet var så himla god också, mot mina förväntningar... Man fick en kimono, badkläder och badtofflor när man kom dit, och så gled man runt i det hela tiden, till och med på middagen! Det fanns en stor simbassäng inomhus, och några små pooler vid sidan typ. Och sedan fanns det 3 varma källor utomhus (40C) som var helt underbara. Jag tog en 50 min massage (helkropps) och William tog 25 min (rygg, axlar osv) som också var helt perfekt! Rekomenderar det verkligen! Önskar så att vi kunde stannat längre...
Material till att utföra den japanska "badritualen..."
Man fick gå och plocka på sig hur mycket frukt man ville hela tiden..
Mys på kvällen (cp-bild)
Min frulle<3
Loungen

Happy to be here, happy to know you

Hade lite kaos i mitt liv igår så slutade med att jag åkte hem till min kärlek och sov där. Ville få lite pussar vilket var precis det jag behövde. Därmed ingen uppdatering :) Idag var i allafall en väldans lång dag i skolan. Fick 2 poäng från mvg på senaste matte c provet, det händer mig hela jävla tiden!! Men han sa i allafall att jag har goda förutsättningar för mvg i slutbetyg i vår om jag fortsätter såhär.
Efter skolan åkte jag till söder för en "plugg"fika med William. Han hjälpte mig att skriva en text till min kanon-låt i skolan, den blev awesome haha. Nu är jag hemma och ska nog snart käka middag och sen hade jag verkligen behövt en myskväll med serier men måste verkligen komma igång med plugget.... Skriver senare! Pussi
Gammal bild på mig och phurri.

There's a place for us

Skolan idag var minst lika seg som jag anade... Somnade en gång på historian och typ tre gånger på samhället (seriöst asså...). Efter skolan mötte jag och Cigge upp Assar och kirrade ett ärende. Sedan vad jag på stan med Madde i någon timma och fick med mig bikini (simning med skolan på onsdag), mystofflor/skor, 3 nya ear-cuffs och en hårinpackning som vanligt mehe. Nu kom jag nyss hem och ikväll blir det gos och mys. Skriver senare, puss!
Ful bild på mig och några snela vänner på förkröket hemma hos Max på nyår.

Make you feel my love

Var ute på promenix på kvällen för att rensa tankarna för att kunna skriva klart min uppsats på engelska om fördomar... Är inte särskilt nöjd med den men har verkligen inte haft någon ork att anstränga mig på lovet..
Imorgon börjar i allafall skolan igen, är riktigt otaggad. Skulle nästan döda någon för att få en vecka till... menmen! Jag måste egentligen sova kl 23 för att få mina 8 timmars sömn men ligger redan i sängen för kan tänka mig att det kommer ta några timmar innan jag somnar.. Har vänt helt på dygnet på lovet, och igår somnade jag och William vid strax innan 4... Är inte trött alls nu -.-.-.-.- Jaja, hoppas alla har haft ett grymt lov och att ni är utvilade och fräscha :)) natti
Hittade bilder från min systemkamera som jag inte hade sett innan.. Här är en bild på mitt och Williams hotellrum på Hilton i Egypten i höstas. Saknar det så mycket!

Paperweight


Let the moment shine

Igår blev det som sagt mysikvälli hos min kärlek. Vi tittade på Gladiatorerna och sen filmen Flightplan (som dock båda hade sett tidigare) men den är ju så jävla bra! Sen inatt låg vi uppe och såg Dear John som gick på tv eftersom att vi (inte ens jag) hade sett den tidigare. Fy vilken bra/hemsk film. Har inte gråtit så mycket på länge, nästan från början till slut...
Idag hämtade mami i allafall mig hos William och påvägen hem åkte vi förbi Globen för lite shopping. Fick med mig en stickad tröja, en långärmad tröja och lite smink. Nu är jag hemma och ska skita fullständigt i allt plugg jag borde göra och njuta av min sista dag på lovet. Ligger nerbäddad i sängen med godis och ska se på filmer och serier hela dagen har jag bestämt mig för. Hörs sen, puss!
Två bilder på mig och William från Yasuragi i onsdags.

Shemale<3

Åt jättegod middag hemma med familjen och fruktsallad, glass, grädde, kakor osv till efterrätt namnam. Nu ska jag springa till tuben för att åka till min kärlek för mys sista kvällen på lovet! Ha en fin lördag. Massa pussar<3
Haha bild på mig från igår.. Hittade den peruken hos mig efter min födelsedagsfest och trodde det var Jontes, bara det att när jag gav den till honom igår visade det sig att det inte alls var hans.. Någon som känner sig skyldig som glömde den hos  mig haha?

Life is worth living since I found you

Igår blev det som sagt chillkrök med grabbarna, dom jag skrev igår + Kalle och Danne, trevlans! Sov hos min kärlek och idag har vi vart där och bara myst typ. Har försökt plugga en del men det gick sådär... Nu är jag hemma och ska käka middag och försöka plugga lite mer och ikväll blir det myskväll igen, sista kvällen på lovet :( Min minsta lillebror har kommit hem idag (hade inte träffat honom sen min födelsedag) och det är ju hur mys som helst<3 Skriver senare! Pussss
Två cpbilder utan smink at the moment

Like a baaws

Nu sitter jag, Felix, Svante, Jonte och William och chillkrökar och har det allmänt mys. Snart kommer det antagligen några fler men vi stannar nog här ikväll i allafall. Är lite förfriskad så skriver mer imorgon! Puss

Lång text om ingenting som ingen orkar läsa :)))

Förlåt för dålig bloggning, men jag försöker ta vara på tiden så gott det går sista dagarna på detta underbara lov.
Onsdag: Jag och min kärlek åkte åt till det japanska spaet Yasuragi. Mami kände ägaren så vi lyckades få en svit (!!!) och vi hade ett helt perfekt och underbart dygn. Vi badade i varma källor, tog massage, badade inomhus, åt frukt mehe osv och på kvällen drack och käkade vi massa gott och sov i den skönaste sängen ever.
Torsdag: Vi åkte hem från paradiset vid lunch, och det första vi gjorde var ofc en lunch på donken! Eftermiddagen tillbringades med plugget hemma hos William, käkade även middag där.
Gårkvällen spenderades först med myskväll hos min Madde, vi hade girltalk och kollade på en söt/töntig film osv. Vid midnatt åkte jag hem för att duscha och byta om och sen mötte jag upp William, Max och Jonte för att gå hem till mig och titta på hockeyfinalen, som vi såklart vann!!! Somnade vid 6 och idag vaknade vi vid 13...
Idag åkte jag in till Söder för att fika med mina favvotjejer Bea och Madi, supermys! Nu har jag precis kommit hem och ska plugga innan det blir middag och senare chillkrök. Skriver senare, puss!

Love you like a love song

Nu åker jag och min kärlek till det japanska spaet Yasuragi, kommer hem imorgon någon gång på eftermiddagen. Ska bli helt underbart! Kommer antagligen inte blogga något men ni överlever mehe. Massa pussar!

Won't let you get away

Igår hade som sagt jag och min kärlek 9 månader, så kvällen spenderades framför Love Actually som gick på tv, med chips och massa mys. Nu har han precis dragit till gymmet och jag ligger kvar hemma hos honom och myser. Nu ska jag titta på Paradise Hotel Norge, mehe. Hörs sen, puss!
En bild på några som var hemma hos Simone i lördags på nyår! Här står vi i Rålis efter 12-slaget.

Yasuragi

Av mina föräldrar fick jag bl.a två födelsedagspresenter som var "upplevelser" till mig och William. En av dom var att vi ska till det japanska spaet Yasuragi på onsdag och övernatta på deras hotell. Vi ska ta olika behandlingar, massager, simma, äta och bara ta det hur lungt som helst. Man glider runt i en badrock + ett par tofflor man får där. Ska bli så himla underbart. Jag som är så stressad konstant dygnet runt kommer njuta till 100%. Detta känns som precis det jag/vi behöver för att klara av nästa hemska termin i jobbigaste året på gymnasiet..<3

It's called love

Idag har jag och min älskling 9 månader, grattis till oss! Vi åkte in till stan och gjorde ett ärende och sen åkte vi till Naturhistoriska och kollade på Seamonsters 3D på Cosmonova, så hilma coolt! Efter det åkte jag förbi min mami och hämtade min Canada Goose-jacka som äntligen hade kommit. Hade kanske lite för höga förväntningar men den är väldigt snygg ändå. Nu har jag precis käkat tacos till middag och ikväll blir det myskväll hos min kärlek.
Nu är det en vecka kvar på detta underbara lov så ska försöka ta vara på tiden. Har dock 3 uppsatser och 1 prov att göra under lovet och har inte börjat på något av dom, smaaaaart Cissan! Jaja, skriver senare! Pussi
Swag bild på mig i en av Williams snapbacks.

Bodyguard

Mammi tjatade på mig hela kvällen att jag skulle se hennes favoritfilm med henne som skulle gå på tv ikväll. Jag gick med på det tillslut, och nu har typ halva filmen gått och den är såå bra! Withney Huston är så jävla snygg!! Definitionen av natrual beauty enligt mig!

Done with this

Har en lugn och välbehövd kväll med tid att tänka och ta hand om mig själv. Var ute med en kompis ett tag men annars har jag bara chillat typ, mår dock inte så bra. Skriver kanske mer senare, puss.

Welcome 2012!

Första inlägget iår! Jag hade världens bästa nyårsafton igår först hos Max och sen hos finaste Simone med massa trevligt folk! Hade också världens mysigaste 12-slag och nyårskyss i Rålis vid vattnet och miljarders fyrverkerier! Ett av mina nyårslöften är att jag ska ha min drömkropp den första juni, men det första jag åt år 2012 blev en skål med chips och en skål med ostbågar hos Simone. Och första måltiden blev inatt på Donken med alla fina vänner, har inte skrattat så mycket på länge! Jag och William tog en taxi (vi fick tag på en!!) hem till honom vid 3.
Idag har vi lökat heeela dagen, kollat på film och bara myst. Nu är jag hemma och ska käka middag och ikväll får vi se vad som händer.
Hoppas alla hade ett grymt avslut på 2011 och start på 2012, för det hade jag. Ser fram emot det här året såå mycket och vet att det kommer bli alldeles underbart. Massa pussar!
Bild från förra veckan i en tröja jag fick av mami i julklapp.

RSS 2.0