Jag dansar men känner ingenting alls

Orkar inte med det här sommarlovet fan........ Var i allafall nyligen och käkade en mysig middag på Enskede Världshus med familjen och William. Sen skulle jag och han till Apberget med lite folk men han mådde dåligt så han drog hem. Nu är jag hemma igen och får damp för att alla är så jävla sega och ingen pallar någonting fast det är hur soligt och fint som helst......  En kompis försöker övertala mig att fortfarande åka dit men får se om jag pallar. Hoppas ni får en roligare kväll än mig . Stannar kanske bara hemma och lyssnar på emo-musik, cuttar mig med en osthyvel, tröstäter lite bajs och gråter. Låter otroligt lovande enligt mig. Standard-torsdag?

There is only one happiness in life - to love and be loved.

Chacha bitches! Igår blev en supermysig kväll med typ picknick vid vattnet med pojkvännen. Köpte choklad, bilar, melon och läsk och låg och bara lyssnade på musik och mös. När solen hade gått ner gick vi in och kollade på film, Herafter. Riktigt hemsk men bra film, grinade såklart.. Idag har vi inte gjort något speciellt. Jag åkte och träffade Affe, Svante och Glen en snabbis och nu är jag hemma. Ikväll blir det först restaurang med familjen och William och sen får vi se vad som händer, men det är i allafall sista dagen/kvällen med bra väder :(

Good vs bad

Idag måste vart en av dom varmaste dagarna på året i Sverige.. Gick upp tidigt imorse och så åkte jag, Max, Felix, Elin, Marcus och Linnea till Flatenbadet och har varit där hela dagen och badat och solat. Sedan kom även Joshua :) Har bränt mig på axlarna och bröstet... Ser i allafall fett sexigt ut med "brun" kropp och helt vita boobies + rumpa, haha. Nu kom jag nyss hem och har tagit en kall dusch och smörjt in hela kroppen med Nivea :) Efter middagen ska jag i allafall till Hammarby sjöstad och lägga mig ute någonstans med William. Sedan får vi seee, ha en fin kväll i allafall! Och sitt fan inte inne i detta väder. Puss och kram
Gammal bild på mig och Madde från min födelsedag i vintras. Kom hem nu bebo, miss you!

Warwick Avenue

Godkväll mina fina. Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. Filåt.
Igår blev det i allafall chill kväll med Jonte, Wille, Max, Nathan osv i Enskede gård. Fast det knasade så vid 12 drog jag och William hem till honom och sov där. Imorgon hämtade mami upp mig och så åkte vi till Eriksdalsbadet och simmade lite. Sedan stack hon och så kom William och vi va där hela dagen och solade, åt lunch, glass, badade osv. Låg på magen ganska mycket så har typ bränt mig lite buhu :(
Ikväll blev det i allafall vattenpipa och mys på söder med mysiga människor. Är hemma nu och ska sova hemma själv i min säng för första natten på 10 dagar. Tänkte att det skulle vara skönt men tycker mest att det är tomt och ensamt bajsi..... Imorgon blir det i allafall Flaten! Ska ta med mig kameran så kan lägga upp bilder :) Natti<3
Tjock bild från i höstas.

Rainbow kisses

Igår blev det en mysig fika med Sarah och Niklas! Sedan bar det hemmåt för film och mys med pojkvännen. Idag har vi legat i solen på Eriksdalsbadet, jag, William och Johan. Vi har badat, ätit chicken nuggets och glass mehe. Ikväll får vi se vad som händer, jag kommer i allafall missa matchen för att pappa inte hade köpt biljett i tid :'/
Btw åker jag och grabbarna till Jontes land om en vecka, ska bli super! Som förra året woop woop. Puss<3
Random bild på Joshua, Rickard, Gustav och jag i torsdags.

Rolling in the deep

Igår blev det myskväll med William med SATC och Shooter, hehe bra filmer det där! Idag har vi bara chillat hela dagen, bakat chokladbollar och kollar på Ronja Rövardotter mehe. Nu ska jag in till staden för en fika med finaste Sarah som åker iväg imorgon! Sen får vi se vad som händer.
En bild på min lillebror som jag saknar så mycket. Har inte träffat honom på 2 veckor och kommer inte få träffa honom på 3 veckor till.. Håller redan på att dö.
Och en snygg bild på Sarah som jag ska åka och träffa nu!

fest hos mange

Liten update om dagarna eftersom att alla vill veta så gärna :)
Onsdag: Tivoli i Köpenhamn med pappa, brorsan, syrran, farmor och kusinerna. Suuperkult!! Åkte en jätteläskig berg och dalbana 4 ggr med 2 loopar och 1 "skruv".
Torsdag: Åkte hem till älskade Stockholm. Träffade Wille direkt, och vi åkte och gjorde ett ärende på Kungsholmen och käkade även lite middag. På kvällen var det fekke at Joshuas place med lite härligt folk. Sov hos William.
Fredag: Midsommar, var på midsommarlunch hos Wille med hans familia. På kvällen var det fekke hos Felix med gott folk, med suit up. Jättekult :) Slutade lite unexpected men hade superkult. Sen sov jag och Wille här hemma hos min morsa eftersom hon är på landet.
Lördag: Idag har vi vart här inne hela dagen. Vi var nyss på Thairestaurangen här i Enskede och åt supergod middag. På vägen hem köpte vi med oss glass och lite gottigott och nu är vi hemma. Ikväll blir det nog bara lungt. Vi ska i allafall sova här ikväll igen.
Lite söta bilder från hemma hos mig innan vi drog till Felix igår.

A midsummer night's dream

Nu har jag inte uppdaterat på "länge" igen, förlåt mina trogna läsare mehe. Hinner i allafall inte skriva nu heller för ska iväg på midsommarlunch hos William! Ikväll blir det att spåååraa gal1. GLAD MIDSOMMAR PUSSUNGAR! <3

Everyday i'm shufflin'

Tänkte bara uppdatera och meddela att jag just tog årets första dopp (om jag inte har glömt något)(&om man inte ränkar med när jag och Wille stog med vattnet till knäna och hade vattenkrig). Supermysigt var det! Nu ska jag ner till dom andra och spela kort meheh. Imorgon blir det Köpenhamn, untz untz.


Lillasyster som tog bild när jag badade nyss heh.


Resten av ditt liv

Kom nyligen hem efter några timmar i Helsingborg med papi och brorsan. Vi tog först en mysig fika på Espresso House och sen blev det lite shopping. Jag fick med mig två blusar, underkläder, strumpor och lite annat smått :) Kan kanske ta bilder och lägga in sen. Skriver kanske senare. Pusssi


If I could write you a song to make you fall in love


Bild på mig och mina favvotjejer (+Marri såklart som tar bilden)

Och en bild på mig och min älskling som jag saknar så mycket fast vi träffades i förregår...mehe

Idag är det dåligt väder igen, bajs då. Snart ska vi käka lunch och sen ska vi åka in till Helsingborg för fika och förhoppningsvis shopping, yeeyy!! Blir helt ärligt riktigt jävla lycklig av att shoppa, oekonomiskt men underbart. Imorgon ska vi till Köpenhamn och gå på Tivoli, ska bli super! Då ska även min faster och mina kusiner med som är i min ålder så det blir toppen. Skriver senare, love <3


World of its own

Hej pruttisar, hoppas ni har en myspys måndag. Jag åkte med mina syskon, pappa och farmor till en liten restaurang/fik vid namn Pannkaksladan. Hur mysigt som helst! Där käkade vi amerikanska tjocka pannkisar med bacon och massa massa sirap, yummi.  Det var massa djur utanför som tex grisar, kaniner, lamor osv som jag gosade med mehe. Påvägen hem åkte vi förbi och kollade i en stor butik med massa snygga kläder. Nu är vi hemma och jag och min brorsa ligger och kollar på film. Snart blir det middag och efterrätt och sen får vi se. Puss så länge <3


Bild på mig och Willes kompis Rasmus på Apberget.


born this way

Godmorgon friends, igår blev en mysig kväll i Skåne hos farmor och farfar. Vi gick ner och tittade på solnedgången, kollade på en film på deras gigantiska hemmabio, och spelade kort hehe. Började även läsa på en av mina nya böcker - Elsas värld, uppföljaren på Elsas mode som jag läste för ca ett år sedan. Den verkar i allafall jättebra!

Idag ska vi till något ställe och käka på något pannkaksfik tror jag, mysi! Sen skulle vi också kolla lite i affärer osv. På onsdag ska vi i allafall till Köpenhamn och gå på tivoli, har inte varit där på två år. Ska bli superkul!

Sitter på farmors dator nu, och här hittade jag en massa massa roliga bilder. Från när jag var bebis tills nu, superkul :)



Schtekbild på mig i Alperna i vintras.


Bild på mig och min brorsa i höstas på min lillebrors dop.


Postcards from far away



Tänkte bara lägga upp den här för att den är fin (men kort), tog ut lite av den på pianot för några dagar sen.


teenage crime

Oj, har inte skrivit på 3 dagar. Hehe filåt, har haft fullt upp... Snabb update om helgen:
Fredag: Dagen började med en shopping med mami. Fick med mig två par jeans (Miss Sixty & Levis Curve), några tröjor, en tunika och lite annat småskit :) Efter shoppingen gick jag hem till Jonte bror och vi hade tvåmansfekke med hans sjuka högtalare.. Sen kom Max också och vi kollade på några avsnitt av How I Met Your Mother. När jag skulle gå hem därifrån (han bor 10 min ifrån mig) tänkte jag vara smart och ta en genväg (?) bara det att jag tappade bort mig i skogen och hamnar i Tallkrogen/Gubbängen vilket är åt helt fel håll. Och juste. Det spöregnade.
På kvällen käkade jag först pizza med Wille och familjen, och sen var vi på födelsedagsfest hos Amanda med massa trevligt folk. Och sen sov William hos mig.

Lördag: Dagen spenderades med pojkvännen. Vi var på bajenmatchen, och vann såklart. Efter matchen träffade jag Madde och Fredde och vi käkade middag på donken. Sen drog vi hem till Lucas med gott folk och förade där. Vid 11 rörde vi oss mot Apberget för att fira Oscar bebis som har fyllt år, supermys!
Söndag (idag): Jag och William fick gå upp i tid, för vid 11 hämtade taxin upp mig för att ta tåget till Skåne. Allt blev försenat, så kom fram vid middag. Nu är jag hos farmor och farfar, och vi har käkat världens godaste middag med min favoritglass till efterrätt!

Nu ska vi ut på trädgården och spela kubb en gång och sen ska vi ner till strande och titta på solnedgången! Kommer hem på torsdag lagom till midsommar.


Bild på hur broderliga jag och Jonte var med likadana skor.


Massa folk från Apberget i onsdags.

Bild från matchen, lycka <3


Om du tror att lycka är solsken, har du aldrig dansat i regn.

Gårkvällen blev jättemys tycker jag. Började med att jag mötte upp brudarna på Östermalm och vi gick och satte oss på uteserveringen på Kofi. Efter en mysig fika drog vi oss till Rålis, då kom även Lucas, Micko och Alex. Och sen även Jonte, Fredde och Itai :) Brudarna drog och jag blev som vanligt enda tjejen.. Vi chillade där någon timma med Lucas nya högtalare (!!) och sen rörde vi oss hemmåt. Eller jag, Fredde och Itai satte oss i Enskede och rökte och var allmänt filosofiska.
Idag är det p*ssväder :( Himlen är helt grå och det regnar... Och inte heller att det spöregnar för då kan det ju vara kul att vara ute, utan tråkigt, äckligt duggregn :( Tror alltså att jag stannar hemma och kollar på Glee eller liknande. Fast igår pratade grabbarna om fika + bio idag men vi får se.
Nu känns det som att det inte var varit match på 100 åååår, men på lördag smäller det!!

Det känns, och det känns bra

Bild från Willes landställe.
Ikväll blir det först avskedsfika för Marri med favorittjejerna. Sedan kanske det blir utgång eller i allafall ute någonstans med kanske Lucas och co. Nu måste jag göra i ordning mig, ska vara på Östermalm om en timma!
Ha en fin kväll, pusse <3

Nothing, Nobody, Right and Wrongs


Bild på 3 av ringarna jag köpte igår.
Nu ska jag springa ut och träffa Jonis bror, poossss

Under the coconut tree

Nice kväll igår! Mötte upp Jonte och William först och så åkte vi och mötte Felix, Mattias och co. i Hornstull. Efter fint samtal med civare rörde vi oss mot Apberget där det var massa gött folk. Som mest var vi säkert över 200 pers, ochiillll. Träffade massa gamla barndomsvänner osv, superkul! Mindre roligt var när jag och Jonte skulle gå och kissa, och jag ramlar framåt i nerförsbacke och skrapar upp hela knät och händerna. Fick halta resten av kvällen och på vägen hem.. Men det värsta var nog att mina Miss Sixty jeans från London gick sönder.... Mami ska försöka laga dom idag :) Ikväll blir det i allafall fika med Marri, Sarah och Sigge eftersom Marri åker imorgon :(
Bild på Emma och mig.
Bild på mitt stackars knä och mina älskade jeans :(

fatti fatti

Blev en supermysig fika plus shopping med Bea babe! Jag köpte bara massa ringar för 600 spänn haha. Underbart i allafall att få umgås med min bebo eftersom att vi inte ses så ofta. Och på fredag åker hon iväg i 4, kanske 5, veckor :(
Bild på oss från förfekke hos Marcus inför Fekke Språka.
Halloweenfekke at Fridas place.
Bild på oss för snart 5 år sedan, söta mehe.

Around the world and back

Nu blir det ut i spöregnet för en mysig dejt med min bästa vän Bea, antagligen fika!

I love you

Världens finaste bild på mig och William från hans landställe.

Kärlek vid sista ögonkastet

Good morning babes. Nu ligger jag själv hemma hos William, eftersom han åkte till jobbet imorse vid 7.30 :( Har inget minne av någon väckarklocka, elller att han fixade sig eller ens att han gick över mig i sängen... Igår var vi i allafall först och käkade middag på söder, och sen gick vi på bio och såg Baksmällan 2. Sjukt bra, som 1an ::)
Idag får vi se vad som händer, tror att jag ska hem snart och duscha osv. Ikväll skulle jag typ med grabbarna och co och fira att dom har fått sommarlov! Hoppas på det i allafall efter 4 "myskvällar" i rad hehe.
Bild på Felix som tyckte att jag var fet när jag käkade chirre :(
Bild på mig och Jonte, Felix och Majas fötter. Från när vi badade jacuzzi at Majas place.
Och bjuder på en bild på mig och min lillebror <3

Baksmällan

Ännu en dag med sol, wehhoo. Vid 11 åkte jag och mami till Eriksdalsbadet, men när vi kom dit var jag för tjock och lat för att simma så jag la mig i solen medans mami simmade. Nu ligger jag i trädgården och läser VR, lyssnar på musik och käkar melon, great! Vid 18 ska jag möta upp William och så ska vi käka ute någonstans och sen se Baksmällan 2 på bio, yeeyy. Efter det sover jag hos honom. Imorgon ska han åka hemifrån kl halv 8 som vanligt så jag ska tydligen ligga och sova kvar själv hos honom, haha. Nu ska vi gå och köpa glass, pusse <3 <3
Bild från igår hemma hos Marri. Det blåste så mitt hår flippade...

Happy b-day bebo!

Vet att det är 25 min sent men tänkte ändå att min baby Oscar ska få ett inlägg eftersom det är hans b-day!!
GRATTIS BABE! Saknar dig men vi ses på lördag!!! Taagggaa Rihanna i november dååå <3 <3

disco disco good good

Det blev myskväll med pojkvännen! Har haft en ovanligt lugn start på sommarlovet, de första dagarna som annars brukar bli mycket spårade. Men ska köra på onsdag när mina kära vänner från Kärrtorp har skolavslutning, och på lördag för att fira min älskade Oscar som fyllde år idag! Jag och William gick i allafall och köpte chirre och lärre och la oss och tittade på första halvan av Dont mess with Zohan, haha riktigt jävla grym film det där. Andra halvan får vi se någon annan gång.. Träffade även Affe och Svante på vägen hem. Har hört att det ska bli dåligt väder imorgon, kommer gråta lite om det stämmer......... Nu ska jag gosa ner mig i sängen. Puss på rumpi <3

Lovers in Japan

Det blev ännu en schtekdag vid poolen @ Marris place. Riktigt nice, det blev pastasallad till lunch och sen smält mjölkchoklad och päronglass hihi. När jag åkte från Marri blev det så att jag åkte hem till William och väntade på att han kom hem från sitt sommarjobb han började på idag. Vi gosade lite i en timma innan jag åkte hem och käkade middag. Nu är jag hemma och ikväll får vi se vad som händer. Skulle kanske träffa Jonte och grabsen och annars blir det nog filmkväll med pojkvännen!
Just chillin', en bättre bild på bikinin från Victorias Secret.
En bild på William och mig i vårt mest normala tillstånd.
Söt bild just nu..

Fade into darkness

Nu är jag hemma från en supermysig kväll med fina vänner! Det blev badkväll hos Maja med Felix och Jonte i hennes jacuzzi som hon har ute på altanen. Efter bad med chips, läsk och vattenkrig gick vi in och kollade film, Snabba cash, eftersom jag aldrig hade sett det förut! Den var ju riktigt bra, men konstigt slut hehe. Imorgon får vi se vad som händer, kanske skulle till Spånga igen om det är fint väder. Nu blir det till att suusssaa, natti pussi<3
Bild på Maja, mig och Jonis i jacuzzin.
Bjuder på en hemsk bild på mig och Jonis.
En vacker bild på mig innan jag fick skjuts hem för att jag är så tjock mehe.
Tog även massa bilder med systemkameran som nog kommer upp sen :)

Raise your weapon

Åkte in till staden med mina fina vänner Jonte, Maja, Max och Felix! Vi splittade på oss så jag och Felix gled runt lite på Östermalm och resten på Drottninggatan. Sen möttes vi upp och käkade glass på Donken. Jag och Maja smakade den nya McFlurry Ballerina kladdkaka. Så sjukt jävla god. Dog lite. Jag har kanske inte nämnt att jag har ett ökänt smeknamn som lyder kladdkake-cissi, som Felix grundade för något år sedan..
Ikväll funderar i allafall vi fem på att ta bussen och ta kvällsdopp i Långsjön. Typ köpa med lite chirre, lärre, godis och kanske dricka och vattenpipa och bara chilllla gal1. Nu ska jag snart ner och käka middag på altanen med familjen. Minns faktiskt inte senaste gången vi åt inne i matsalen. Äta på altanen måste vara det mysigaste <3
Hemsk bild på mig och fina Maja från idag i stan, glada med våra McFlurry Ballerina kaddkaka.

kaoz

Kl 18 idag fick jag den smarta idéen att ta en powernap eftersom att vi sov högst 5 timmar inatt, utan tanken att sätta ett alarm eller väckarklocka. Vaknar kl 20 av att mami ringer och får panik för jag tror att det är söndag.. Haha ne men därför är jag  jättepigg nu och kommer inte kunna sova ikväll..

Det blev i allafall en lugn och skön lördagskväll. Den började med film med lillasyster och papi. Sen kom Jonte och plockade upp mig med moppen och vi åkte till Sockenplan där vi träffade Max och alla boysen på IP. Senare kom Maja och vi tre satte oss på moppen och åkte hem till Jonte. Vi va där ett tag och chillade och sen promenerade vi runt i Enskede och träffade på bl.a Edvard, Axel och Amanda. Nu är jag hemma och kommer som sagt inte kunna sova ikväll. Om det är fint väder imorgon (hoppas hoppas) så ska jag nog ha fotodag med Bea eller en till dag vid Marris pool. Puss och godnatt! <3
Tog lite söta bilder nu för jag har inget liv.

keep it G

Även idag blev en dag med nästan lite för mycket sol, meheh ne ska inte klaga!! Kl 11 drog jag hem till Marri i Spånga och  var där tills halv 5 och bara solade och badade. Fail bara att jag solade på rygg hela dagen, för nu är jag mycket brunare på framsidan av kroppen än baksidan.. Ska till henne någon annan dag den här veckan så får jämna ut det då heh. Påvägen hem när jag satt själv på tunnelbanan kan jag ju passa på att nämna att jag fick världens hicka, så satt typ och studsade på sätet. Nu är jag i allafall hemma och är dötrött. Höll på att somna på tuben flera gånger men vaknade av min hicka... Tur i oturen :D
Ännu en schtekbild från idag.
Vi skulle gå till kiosken och köpa godis och jag orkade inte byta till underkläder så satte på mig en klänning över bikinin. Det gick super.

SOMMARLOV

Hej busisar. Hade en underbar start på sommarlovet igår! Efter avslutningen åkte jag och mina favorittjejer Sarah, Sigge och Marri hem till Marri och chillade där i många timmar. Vi solade, åt glass och badade i hennes pool var 5e minut för det var så in i **** varmt och härligt. Vid 4 åkte jag hem för att bli firad av familjen för att jag och mina syskon har varit så "duktiga" i skolan, haha.. Vi fikade massa på altanen och jag fick ett presentkort på 1500 kr. Sen åkte jag hem till William och käkade middag där. Vi förade först i Hammarby Sjöstad med Kalle, Danne, Pim, Hannes m.fl. Sedan drog vi hem till Lucas och var där i några timmar med gott folk. Vid 23 drog alla vi till Rålis och var där resten av kvällen. Sov hos William och nu har jag fått skjuts hem för att dom skulle på studentmottagning!

Bild på när jag steker hemma hos Marri igår, fler bilder kommer sen.

Tantolunden

Ahoolaa! Dagen började ju som sagt med ett ärende på Gullmarsplan, efter det mötte jag upp William, Madde och Maddes lilla hund Helga och vi tog oss till Kungsholmen för ett annat ärende. Sedan tog vi bussen till Hornstull och la oss i Tanto, även Lucas och Alex joinade oss. Vi låg där i massa timmar och solade, lyssnade på musik, drack cider och åt glass, busade med lilla Helga och hade allmänt chillmode.

Nu är jag hemma och håller på att dö av värmeslag, tänkte att jag kunde gå ut på altanen men det är ju 97401238 grader varmare ute. Får väl ställa mig naken vid frysen med öppen dörr. Ikväll ska jag i allafall träffa Felix, Jonte och boysen i think. Och IMORGON ÄR DET AVSLUTNING!
Försökte ta lite bilder med min lillebror som är 1 år, men han ville som vanligt bara slå på tangentbordet och peta på skärmen.. Där är i allafall bilder på min "nya" bikini som jag beställde från Victoria's Secret. Hehe dog lite på den sista bilden.

Knight and day

När jag kom hem från William mötte jag upp Jonte bror och vi tog en moppetur hehe. När jag kom hem hade brorsan laddat ner filmen Knight and Day så då såg vi den, superbra film tycker jag :)
Imorgon ska jag först på ett ärende på förmiddagen. Sedan ska jag möta upp Madde och William för att åka och fixa ett annat ärende vid lunch. Och sedan var planen att rulla vidare till Eriksdalsbadet för att ringa ihop ett mysigt gäng och lägga oss i solen och bada osv, men Madde är hundvakt åt sin lilla Helga och man får inte ta in hundar där. FML. Får se hur det blir med det!
Nu ska jag duscha och sen slagga, puss och godnatt!
Bilden är från Skåne på påsken iår.

livet är allt gött nu va

Hey gullungar, hehe jag är cool som kallar er i plural. Igår blev ni hela 110 st unika och nu är kl 17 och ni är redan 50 igen... Famous

Dagen började med en mysig fika på Waynes med Sarah. Vid lunch tog vi oss till skolan för att sjunga när treorna sprang ut. Roligt men mest hemskt tycker jag. Kommer bli så sjukt tomt utan dom i skolan :(
Efter det åkte jag hem till William i Hammarby Sjöstad, och är fortfarande här. Vi har myst lite bara och nu ska vi käka pannkakor som hans mami står och gör nu hehe.
Bild på oss två för några veckor sedan i Hammarby Sjöstad.

famous

Inte ok. Länkade min blogg på facebook (smaart cissi) för mindre än 3 timmar sen och har över 100 unika och över 200 sidvisningar... Jag som förväntade mig ca 3 läsare - Madde, Bea och farmor (+ möjligtvis William). Jaja, antar att det va folk som bara klickar in och aldrig går hit igen, heh.
Idag har jag i allafall varit i skolan på en lektion, och sedan fobollsmatcher mellan den svenska och engelska sektionen på våran skola, ytterst trevligt. Efter det mötte jag upp mami och så åkte vi och shoppade nya sommarkläder i Nacka forum. Skulle träffat grabbarna ikväll som vanligt, men dom är lediga imorgon så dom va på fest i Tyresö, vill också :(
Jaja, nu blir det duscha och sen sussa. Pussi natti

chachaa

Var det någon som sa presentation? Ne det var det inte. Men det tycker jag skulle sitta fint.

Jag är en tjock, go' och gla' chey på 16 jordsnurr som älskar pizza och godis och på msn heter jag cizzigirl_94_kladdkaka_c00liz och...
Ne förlåt nu börjar jag bli trötter och spårar och är allmänt härlig. Jag heter Cecilia Olin men kallas för Cissi. Jag är född i december år 1994. Jag går musikinriktning på Kungsholmens gymnasium, som ganska obviously ligger på Kungsholmen, Fridhemsplan. Jag bor i två hus i Enskede, varannan vecka i Sockenplan och varannan vecka i Skogskyrkogården. Jag har tre syskon i åldrarna 14, 10 och 1. Jag älskar musik och att sjunga och har gått i musikklass i 7 år, och har två år kvar. Sjunger väldigt ofta och lyssnar på musik nästan dygnet runt heh. En annan del av mitt hjärta tillhör Hammarby IF. Har missat en enda hemmamatch iår, och det blev of course den vi förlorade. Tur i oturen mehe. Jag går inte på någon sport längre men dansade i många år förut. Går inte på något instrument längre men gick på piano i 6-7 år förut men nu spelar jag bara hemma på fritiden. Jag har en underbar pojkvän vid namn William, sedan 2 månader tillbaka och +/- 10 bästa vänner som betyder allt.
Bild på min bästa vän Madde och jag när vi åkte till Skåne hos min farmor och farfar.

say weehhoo

NU börjas det. Efter många års velande fram och tillbaka har jag nu bestämt mig för att börja blogga (igen). Eftersom att jag vet att alla tycker att mitt liv är sjukt intressant och att alla så gärna vill läsa om vad jag gör varje dag, så kände jag för att vara lite snel. Kände att det var dags nu när vi inte längre har något att plugga. Och ja, insåg just hur pluggis det där lät....

Jag har en iPhone som följer med mig vart jag än går, och en awesome systemkamera. Så hoppas lika mycket som er att det blir många bilder i denna fina blogg. Detta är ju då en blogg för mig själv, för att jag ska kunna gå tillbaka senare i livet och titta igenom och va cp. Kommer mest använda den som en dagbok så förvänta er inget. Men jag kan ju säga redan nu att den vackra dagen då jag har under 2 läsare tar jag bort denna, så se till att läsa nu hehhhhhhe.

Ska fixa headern och designen (ska be min underbara bff Bea fixa den men vi kan väl gå med på att alla låtsas som att det är jag) så fort jag har tid, så håll ut :)
En random zöt bild från valborg iår som började med korvfest hemma hos Felix Fellan Fille Feliz osv osv.

RSS 2.0