Copenhagen 2012

Tänkte nu skriva om min och Williams weekend i Köpenhamn :)))
Fredag: Vi landade vid 9 på morgonen, lämnade bara packningen på hotellrummet och drog ut i staden! Vi shoppade och det var underbart väder så vi satte oss på en asnice uteservering och drack cider och öl - så sjukt nice med 16-årsgräns haha! Tanken var att vi skulle till Christiania på fredagen eftersom att det var Four Twenty (20e April, Natiolal Weed Day) men vi hann inte då. På kvällen skulle vi käka på Hard Rock men det var fullt så vi käkade på Jensens Buffhouse! Efter det drog vi till rummet och började föra med massa vi hade köpt hem, men efter någon timma insåg vi hur trötta vi var och stannade därför hemma och hade det mys bara.
Lördag: Vi käkade frukost på världens mysigaste konditori/café. Sen gick vi på stan och shoppade i några timmar. Efter en lunch på KFC tog vi en mysig promenix längs vattnet till Christiania. Det var helt seriöst något av det sjukaste jag sett haha. Vi hade köpt med oss lite dricka och satte oss på en uteservering och myste och garvade åt hur sjukt allt va där... Så galet coolt med all streetart där inne! Men man fick inte ta bilder någonting där inne lol... Vid 6-7 på kvällen drog vi in på Tivoli. Vi åkte massa roligt och käkade middag där inne, hade sjukt kul! Vid 10 drog vi hem för att vi skulle föra och sen dra ut, men jag somnade och var tydligen omöjlig att väcka haha. Så när jag vaknar vid 12 bestämmer vi oss iaf för att fixa oss och uppleva Köpenhamns nattliv (och våran absolut första utgång!). Vid 1 drog vi ut och letade efter något nice ställe. Först drog vi till ett ställe och shottade och drack oss fulla. Sen drog vi vidare till en "klubb" och dansade hela natten haha :D Hade galet kul och efter lite nattkäk på Donken trillade vi in på hotellet vid 6 på morgonen..
Söndag: Vi skulle ta ett tåg som gick till flygplatsen vid kvart i 12, och vi skulle fixa massa innan så vi hade massa alarm kl 9. Helt plötsligt vaknar jag iaf och tror att det är mitt i natten men kollar som tur är på klockan och inser att klockan är halv 11... Ingen av oss har något minne av alla alarm men vi hade uppenbarligen bara stängt av dom. Så det var bara att packa ihop fort som fan och springa ut på stan för lite ärenden innan vi hann med ett tåg till flygplatsen. Väl på flygplatsen trodde vi att vi hade fett med tid och sätter oss och käkar pizza till brunch och köper massa godis osv. Sen inser vi iaf att det är 5 min tills flyget lyfter (hahaha) så vi börjar springa runt som galningar på Kphs gigantiska flygplats och hittar inte våran gate.. När vi hittar den är incheckningen ofc stängd sen "länge" och jag börjar gråta i tron på att vi inte skulle komma hem.. Flyget var som tur var lite försenat så W lyckas prata med någon flygvärdinna som fixar in oss (hon tyckte synd om mig som störtgrinade lol) och vi kunde åka hem!
Hade i allafall en sjukt rolig och mysig (men kort..) helg och det var jättetråkigt att åka hem :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0