Show me that you love me too

Blir ju som sagt inte lika bra uppdatering när jag är med William, men hoppas att ni hade en lika mysig kväll som jag hade igår.
Idag hade hela skolan egentligen halvdag, men våran mattelärare sa att vi inte hade tid att missa en lektion så vi fick ha matte i allafall.. Slutade vid halv 3 och då drog hurtiga och jag Marri till gymmet och köttade en timma. Blev dock mycket flum men är hela slut i ben nu så jag är beredd på träningsvärk imorgon.. Efter gymmet drog vi och mötte upp pappa i stan och han bjöd oss på fika och hjälpte oss med samhälls-cp-läxan tills imorgon. Vi ska ta en saga (typ Hans och Greta, Snövit, Bockarna bruse osv) och skriva 3 versioner av den med olika ideologier. Jag valde Robin Hood, och då tänker jag skriva en konservatistisk, en socialistisk och en liberalistisk version av den, dööö. Har knappt börjat. Hata livet <3
Efter fikan mötte jag i allafall upp min bebi Madde som jag inte hade träffat på läänge för att få lite update om vad som hänt i våra liv mehe. Nu är jag hemma och har käkat tacos, och försöker börja med samhälls-cpt men vet inte hur jag ska börjaaaaa bajjs jfakdlgj.mga. Hoppas ni får en roligare torsdagskväll än mig! Skriver senare, puss.
>
Ser det inte verkligen ut som att jag lider? :( *emocut*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0