Nyårsafton

Två bilder på ungefär hur jag kommer att se ut ikväll. Har bara på mig ett svart kort tight fodral (dock skitsnygg) så då kan jag lägga massa tid på smink och smycken, vilket allt går i silver och svart. Sminkningen ska föreställa en sotning, men det kommer bli bättre när jag gör om den och dessutom sätter på lösögonfransar. Har även knästrumpor (som slutar över knäna) över mina svarta nylontights - både för att det är skitsnyggt men också för att jag inte ska frysa ihjäl på 12-slaget osv.

New years eve

Igår blev det myskväll hos William med sista filmen i Sagan om ringen-triologin, så himla bra!! Imorse hämtade mami upp mig och vi åkte till Globen för lite shopping. Fick med mig massa smycken, smink, knästrumpor, tights, iphoneskal, ear-cuff osvosv tills ikväll, nyårsafton!!!!
Är så taggad!!! Ska först käka 3-rättersmiddag hemma med familjen bara. Sen ska jag till min fina vän Max (som bor på min gata typ, såå skönt!!) och föra med grabbarna. Sen vid 22-23 drar vi till nyårsfest hos en fin vän på Kungsholmen! 12-slaget kommer antagligen tillbringas i Rålis eller i stan!
2011 har varit det bästa året i mitt liv hittills. Har verkligen hittat och lärt känna mig själv på ett helt annat sätt, och är så lycklig! Ser verkligen fram emot 2012 och vet att det kommer att bli ännu bättre. Hoppas alla får världens bästa nyår!!!

The Lord Of The Rings

Nu åker jag till min kärlek för ännu en myskväll med tredje filmen i Sagan om ringen, eftersom vi har sett dom första 2 nu i veckan! Hade inte sett dom innan mehe. Hörs ikväll/imorgon! Ha en fin fredagkväll :))

Living the dream

Hade världens bästa birthday igår :)) På kvällen käkade jag ute med familjen och William, och sen var det lite födelsedagsparty hos mig med massa trevligt folk. Fick massa fina presenter av familjen och vännerna! Av mami och papi fick jag bl.a en resa till Köpenhamn med William, flyg + hotell två nätter och vi får ta det när vi vill (blir antagligen när det börjar bli lite varmare i typ mars/april), och dessutom fick jag 1 natt på ett japansk spa (visar bilder sen) på onsdag, också med min älskling!
Kvällen blev i allafall vädligt lyckad och jag och William sov där efter. Idag sov vi till halv 3 (????) och sen åkte vi till till Globen för bakislunch på Donken och lite shopping för min del! Fick med mig en ny nyårsklänning och ett underklädesset. Nu är jag hemma och ska käka middag! Pusss
Klänningen jag hade på mig igår!

Det är min dag idag

Jag har haft världens bästa dag hittills med massa fina presenter och gott! Nu ska jag fixa massa för ikväll kommer massa trevligt folk över på födelsedags"fest" (bara litet firande typ). Ska bli så kult!! Skriver kanske något mer senare. Massa pussar<3

Födelsedag!

Det är min dag idag!!! Grattis till moiii!!!! Har haft världens bästa morgon och förmiddag hittills :D

A boy will tell you that he loves you, a man will show it

Vid 3 åkte jag och Madde in till Kungsholmen för att fixa lite ärenden, fick även lite tid att catcha up eftersom att vi inte hade setts på läänge :) Efter det åkte jag hem till papi för att hämta 4 par jeans jag hade glömt där lol, och sen påvägen hem till mami gick jag förbi solariet och solade en kvart. Blev nästan ingen skillnad men vill bara inte se ut som ett lik imorgon på min födelsedag och på nyår... Nu har jag precis kommit hem och myser i sängen!
Konstig bild från igår....

I ate all your halloween candy

Hehe hittade denna för någon vecka sen, lite sen med att lägga upp den nu men var bara tvungen om någon har missat den! Dom 2 sista brorsorna är ju helt klockrena. Blonda lillkillen i mitten är mitt framtida barn.

For you, I would do it all over again

Sorry för dålig uppdatering... I måndagskväll var jag i allafall på bio med min kärlek och såg New Year's Eve, som var jättebra med sååå många bra skådespelare :) Efter det sov vi hos mig. Och igår morse åkte vi in till Kungsholmen och jag väntade medan William klippte sig, sen gick vi på stan i någon timma. Fick med mig lösögonfransar (nyår), typ "korsett"/underkläder, iPhoneskal (partyskal) och något mer.. Igårkväll blev det en till myskväll med massa chips, godis, läsk och Sagan om ringen. Jag hade bara sett första kvarten innan så det var jättekult, och så ska vi se dom andra någon annan kväll :)
Nu har William precis åkt för att fixa massa och jag har också massa att kirra idag, eftersom att jag fyller år imorgon waaa! SKriver senare, pussi

A light that never goes out

Hemma nu från någon timma i staden med Madde och Skåne-Linus, det var jättemys. Vi fikade på Muffin Bakery (<3333) och eftersom Madi praoade där förut så fick vi 40% rabatt och gratis mumsmums waaa! Efter det gick vi på stan ett tag, fick med mig en navelpiercing, ett par örhängen och ett "stort" halsband till min b-day/nyår :) Imorse var jag i allafall i Nacka med William och hans familj, fick bara med mig en foundation och lösnaglar.
Nu ligger jag nerbäddad i sängen med ett glas färskpressad apelsin/clementinjuice som mami precis gjorde. Ikväll blir det bio med min kärlek. Missar dock Victorias Secret fashion show men det kan man ju kolla på online :)) Skriver sen, pussii.

I climbed to hell just for you

Nu måste jag springa till tuben! Ska in till staden för en fika med min bästis och dessutom en gammal vän som bor i Skåne som är i Sthlm över jul, funfun! Hörs sen phurre

Let the moment shine

Är hemma hos min kärlek nu så kommer inte blogga något förens någon gång på eftermiddagen imorgon! Godnatt vänner och hoppas ni hade en mysig juldag! :)

Dubstep live

Hur fan går det här till? Kan man verkligen ha sån fingerfärdighet (mitten)? njaa.... tvek.

A fire starting in my heart

Gårdagen blev väldigt lyckad. Firade med bara familjen hela dagen och fick massa fina paket! Bl.a massa pengar, presentkort, klocka, kläder, hudvård osvosv. På kvällen kom William till mig och vi bytte paket och hade mysigt, och han sov här. Han blev upphämtad för typ 2 timmar sen och då somnade jag om och har drömt massa sjuka mardrömmar så är fortfarande helt skakis... Skriver i allafall senare! Puss

Underneath the christmas tree

Våra julklappar får inte plats under granen alls haha... Och jag och mina syskon ska ge våra julklappar ikväll hos mami så detta är bara från pappa, hans tjej och farmor och farfar till oss, waaaa<3

GOD JUL!!

God jul alla underbara vänner och ovänner!! Hoppas att alla får världens mysigaste jul med mycket godis och fina klappar. Och glöm inte att julen handlar om kärlek hihi!

High five for first kiss

Minns inte om jag har lagt upp den här någon gång innan men den är ju bara för söt...

Just want to be good enough for you.

Igår spenderades kvällen hos Max med grabbarna och kollade Champions League (rättare sagt: dom kollade och jag läste nya VR), vilket var supermys. Efter det sov jag hos min kärlek. Imorse åkte vi till Farsta för sista julklappsshoppingen. Eller jag köpte bara till William. Sen åkte vi hem till mig och julbakade, julkola och mintkyssar. Det var supermys och sen myste vi i sängen i någon timma. Nu ligger jag och väntar på middagen, och taggar inför årets troligen mysigaste dag imorgon. Håller på att spricka lite, blir som ett litet barn varje år! Skriver senare, pussii

Sometimes we forget what we got

Har haft lösen på bloggen dom senaste dagarna och alltså ingen uppdatering. Mitt liv rasade samman ganska rejält i tisdags (hela natten i princip) men nu är allt bra. Igår hade jag julavslutning i Kungsholmens kyrka. Efter det mötte jag upp William och vi var på stan i någon timma och köpte lite julklappar. På kvällen var jag på klassfest hos min fina Cigge, som styrde förra året också - hon vet verkligen hur man styr med andra ord. Blev väldigt lyckat och vid 1 tog jag en taxi hem till min kärlek och sov där.
Idag har vi myst hemma, och på eftermiddagen åkte vi hem till Max där Jonte och Felix var och vi busade lite. Sen gick jag, William och Max och käkade på pizzerian och nu är jag hemma. Imorgonbitti kommer en mäklare hit och ska titta värdet på huset osv, så jag måste storstäda mitt rum (som är ett bombnedslag för tillfället). När jag är klar med det går jag hem till Max igen där vi ska chilla ikväll. Skriver kanske senare! Massa pussar till alla.

If I had a boat


I'm not wise

A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left.


Födelsedags- & nyårsklänning?

Var på julmarknaden i Gamla stan och sen och kollade i affärer på Götgatan i några timmar efter skolan. Hittade klänningen jag ska ha på min födelsedags"fest" och på nyår! Vet bara inte om jag ska ha gammelrosa (bilden) eller svart........ångest. Alla kommer ju ha svart, men vill jag smälta in eller sticka ut? hmmmmmm
Hade fuckface så var tvungen att sudda mehe

Rest in peace

Hade ekonomiprovet idag (som förövrigt gick bra) och Madde försökte ringa och smsa mig och skrev att det var viktigt. Men jag la ju på eftersom att vi hade prov, och när lektionen var slut glömde jag helt bort att ringa upp (glömsk som jag är). Lektionen som jag skulle ha efter, som också var min sista lektion, blev inställd - så jag satte mig i caféet med en kompis för att vänta på William som skulle komma till min skola. Lite senare nämner i allafall David något om att våran kompis (får inte nämna namnet) hade tagit livet av sig. Jag sa att han aaldrig skulle kunna göra något sånt, han var ju alltid världens gladaste. Sen på vägen hem ser jag massa RIP-statusar på Facebook och Instagam så jag började bli orolig. Går därför in på killens profil och ser att alla har skickat hjärtan och skrivit långa texter osv. Blev jättechokad, trots att vi inte har setts på ett år (bortsett från en gång i våras), men har bara haft en i min närhet som har dött tidigare i mitt liv så det känns ganska konstigt. Känner även killens många vänner och förstår hur det måste kännas för dom. Känner många som var vädligt nära vän med honom och dom är ju förstås helt förstörda. Kollade på lite bilder på min gamla data på någon kväll på Skinnis och jag satt brevid honom och hans dåvarande flickvän och vi pratade hela kvällen. Tänker på din bror som jag träffade en gång förra hösten, och hur ledsen han måste vara. Sörjer i allafall med alla anhöriga, var starka. Vila i frid<3

Rip

Fick nyss reda på att en bekant till mig tog livet av sig i helgen. Han hängde sig någon gång fredag-lördag, men jag vet dock inte orsaken. Hans föräldrar vill inte att man nämner hans namn nu på Facebook osv och det är ju förståligt. Hade inte träffat honom på nästan 1 år men träffade honom rätt mycket förra hösten och innan det. Är bara chockad... Skriver senare.

If you can make a girl laugh, you can make her do anything

Har spenderat kvällen med min ekonomibok inför provet imorgon.. Känner mig halvklar men börjar inte förens 12.20 imorgon så har förmiddagen på mig också! Efter skolan ska i allafall jag och William till julmarknaden i Gamla stan för att hitta de sista (för min del) julklapparna, till mami, papi och Linda! Eller.....har ju fortfarnade inte en blekaste aning om vad jag ska köpa till älsklingen men det löser sig........
Nu hoppar jag i allafall in i duschen och sen ska jag nog sussa. Skriver imorgon! Pussii
mongobild men orkar inte ta nu.....

Santa Claus is coming to town

Har äntligen gjort en önskelista på datan med massa fina bilder som jag ska ge bort till familj och släkt mehe. Jag fyller ju år 5 dagar efter julafton dessutom så måste ju ha maaasssaa grejer på listan. Hade så himla svårt med att komma på vad jag ville ha.. Förra året fick jag verkligen allt jag önskade mig (t.ex iPhone 4, systemkamera, shoppingresa till London, massa pengar, presentkort osv) men i år kom jag bara på typ pengar och presentkort. För allt jag vill ha (bl.a underkläder, kläder, nyårsklänning, smycken, smink, klocka osv osv) vill jag ju köpa och välja ut själv! Bara det att mina päron tycker att det är så tråkigt att bara ge typ pengar och presentkort... Men kom på lite grejer i allafall! Fick alltså klistra in bilder på vilken klocka jag önskar mig osv.
Börjar få riktigt mysiga julkänslor känner jag..... wihooooo
Back to ekonomin.......dö

Sometimes you just look at someone and realizes that they are the best thing that ever happened in your life

Igår hade jag och William världens mysigaste myskväll hos mig mehe. Vi käkade pizza (<3) till middag. Sen badade vi i jaccuzzi med massa tända ljus och mysmusik. Vi kollade lite film och efter det var vi ute och träffade grabbarna ett tag och sen gick vi hem och fortsatte att mysa. Vi har pluggat här i några timmar nu, och nu åkte han nyss hem så jag ska fortsätta plugga. Skriver senare! Pussiiii

Söndag

Hejdå världen, hej älskade pluggsöndag <3

lolz

Hahaha var tvungen....alla jävla gånger (för min del i allafall) -.-'

100% in the bitch


No one shines like you do

Riktigt trevlig kväll igår! Mötte upp William och Lucas och vi åkte till Jonas där även Pim och Robin var. Vi var där och spelade spel och förade och vid 11 så drog vi till Hannes och fortsatte med trevligeterna! Sov hos min älskling.
Imorse hämtade mami upp oss och vi åkte till Sickla för lite julshopping. Fick med mig 2 till lillasyster, 1 till brorsan och 1 gemensam till pappa och hans tjej. Så nu måste jag bara köpa till mami, William, något mer till pappa och Linda och något till min lilla lillebror mehe. Hade inte köpt en enda julklapp innan så det är så skönt att ha lite gjort nu! Är i allafall hemma nu och har käkat lite lunch och måste plugga i massa timmar nu -.- Ha en fin lördag! Puss.
bild från igår

Thank god it's friday

Utgång! Ha en grym fredag!

You give me wings so I can fly

Idag var skolan väldigt chill, hade bara 1 lektion (första blev inställd) och sen vid 1 åkte vi med klassen till Naturhistoriska och gick på utställning om klimatet och såg t.ex en film om naturkatastrofer och vad som kommer att hända om vi människor fortsätter såhär, det var rätt intressant :) Efter det fixade jag två ärenden och nu har jag precis kommit hem! Måste försöka hinna plugga lite innan middagen och sen bär det av till Jonas med William, Lucas och Pim :) Får se vad kvällen bär oss, men antagligen drar vi vidare! Skriver senare, pussssiii

Looks like we made it

Måste passa på att tilllägga att idag var (är) det 2 veckor tills min b-day, yeeeyyy!!

Don't count time. Make time count.

Blev tyvärr inte så bra uppdatering idag heller, för med detta inlägg säger jag godnatt :( Förlåt till mina trogna fina läsare, men det är bara att vänta tills jag har kommit ur denna blogg-torka mehe. Känner även att jag måste skaffa ny design (snarare header) för att ens orka skriva något så måste höra med min tekniska andra halva (Bea?<333333)
Imorgon blir det nog inte heller så bra bloggning, för slutar vid 4 och måste fixa massa innan jag ska till en vän med andra gamla vänner på kvällen :) Men skriver något i allafall! Dröm sött pussi

I named a star after you

Ber om ursäkt för den himla dåliga uppdateringen dom senaste dagarna, men har haft såhääääääär mycket. I tisdags (Lucia) började jag kl 6.20 och hade konserter och gig heela dagen och kvällen. Och igår hade jag bara en lektion i skolan, + att jag gick på mattestugan efter. På kvällen kom min älskling hit och sov här. Imorse hade vi gig igen på Musikmuseét. Sedan hade vi håltimma i 4 timmar som tillbringades på Baresso för matte-plugg med Sarah. Hade nämligen matteprov sista lektionen idag, som jag hoppas gick jättebra. Efter det åkte jag hem till William för att hjälpa honom med hans matte och käkade middag där. Nu har jag precis kommit hem och måste plugga hela kvällen... Uppdaterar mer senare!

My love is your love

Förlåååt fina läsare. Ingen uppdatering idag heller :( Nu kommer min kärlek ut ur duschen, skriver imorgon (och då menar jag imorgon.) Puss natti!! <3

13 december

Ingen uppdatering idag, hörs imorgon.

The vow trailer

Åå jag längtar så mycket till Alla hjärtans dag då jag och min kärlek ska gå och se denna.
Kommer gråta som en bebis... Gråter ju fan på trailern -.-'

Flashmob

Det är någon "Flashmob-contest", jag har dock bara sett denna video och den är antagligen inte den bästa.. Men kände två av grabbarna som är med så tyckte att det var lite kult. Och låten är ju fortfarande awesome.

No one shines like you do

Sorry för dålig uppdatering, men igår var jag i Globen från  kvart i 9 på morgonen till kvart i 8 på kvällen mehe. Hade först massa rep, sedan genrep och sen två konserter. Tyckte att det gick bra och det var så kult att vara träd :) Vi fick dock springa ut och in för att byta om flera gånger och vi hade 1,5 minut på oss så det var jävligt stressigt haha.
Igår sov i allafall William hos mig eftersom att han var på sista konserten. Idag har det vart en riktigt seg skoldag. Slutade vid 3 och då åkte jag och hämtade ut en ny lingonkrans som mami hade beställt tills imorgon och torsdag. Imorgon är ju nämligen självaste Lucia-dagen och jag har 6 konserter totalt på helt olika ställen runt om i Stockholm haha. Börjar 6.20 imorgon........... inte ok.

The love of my life

Kom precis hem från min kärlek. Har Globens lucia imorgon så börjar 8.45 och slutar typ 20... Så måste sova om typ en halvtimma, kommer ju gå skitbra eftersom vi somnade vid 3 igår och jag är inte trött alls -.- Vet inte om jag hinner blogga något imorgonbitti men annars blir det ingen uppdatering imorgon. Hoppas i allafall att ni har en rolig lördagkväll och söndag. Natti phurri<3
Bild från idag, redigerad i Instagram.

Lillebror

Vi har en julprydnad i vår matsal som är massa hus med små "lampor" som lyser och blinkar i olika färger. Och min lillebror har blivit helt galen i den och har suttit hela kvällen och bara tittat och pillat på allting. Såfort vi inte håller i honom så springer han dit och sätter sig haha. Phurrimurri<3

Onepiece

Jag har alltid vart rebell och vart emot Onepiece. Men nu eftersom att jag med åren har blivit värsta löken, som går ut typ var tredje helg, så måste jag ju bara ha en! + att William har en och vi har ju myskvällar hela tiden. Kommer bli så mysigt i vinter. Vet bara inte vilken jag vill ha än.. Vet bara att jag ska ha en som är oversize :)))
De två sista är båda marinblåa, men den ena är i fleece och den är hur jävla mjuk som helst...

Never give up on something you can't go a day without thinking about


There's nothing I can do

Igår blev det en väldigt mysig kväll själva hos Wille. Vi åt thaimat, kollade Idol-finalen och käkade massa godis. Vid 12 idag hämtade mami upp mig och vi åkte till Nacka för lite shopping. Fick med mig ett par jeans, en stickad tröja, en tröja med tryck och en ear cuff! Vi åkte även till Fredells och valde ut inredning till vårat badrum som håller på att renoveras nu.
Nu är jag hemma och ska plugga på dagen. Ha en fin lördag till skillnad från mig:) puss.

You are a light in my darkness

Chill dag i skolan! Fick tillbaka historieprovet som gick jättebra vilket jag verkligen inte förväntade mig.. Åkte i allafall hem till mami sen och vi gjorde tillsammans en kanon med 4 melodier (4 takter i varje) och det gick jättebra! Nu är jag hemma hos papi och ska bara packa och fixa lite och sen åker jag till William för att käka och sova där! Blir i allafall en lugn och välbehövd fredag. Skriver kanske senare, hoppas alla har en bra fredag!
Har kanske lagt upp denna förut men tycker att det är så sött med min lillebror som sticker in i kanten :')

Benjamin Francis Leftwich

Innan jag går och lägger mig måste jag bara tipsa om denna snubbe, förjävla bra....... (tack för tipset William)

Wish I didn't feel this way

Hemma nu från ett riktigt bra lucia-gig med klassen i Nacka. Min finaste Sarah var Lucia och hon var så duktig. Och stort cred till Anders, Jorun och Isa! Hela klassen satt och sjöng på bussen till Slussen - typiskt AF/KG haha, men det är så myz<3
Nu har jag ätit kvällsmackor, duschat och ligger i sängen och ska snart sova. Måste bara göra ett IQ-test som jag ser att alla på Facebook har gjort mehe. Apropå det, fb har blivit så tråkigt... Har verkligen tröttnat nu. Känns som om Instagram är det nya mehe! Hörs imorgon, då är det freedaaaaag.

Love and sexy magic

Nu bär det av till årets första luciakonsert för min del, skriver något när jag kommer hem! Puss

Lyrics taken directly from the heart

Hemma från en sjukt seg dag i skolan. Fick världens stress-nedbryt vid lunch så åkte till stan och mötte upp Sarah och gick i lite affärer typ. Slutade i allafall skolan halv 5, och ikväll har jag konsert så måste iväg om 1 timma igen... Skriver senare. Puss

We found love in a hopeless place

Hemma nu från rep i Storkyrkan. I måndags var det i Globen, igår i St Jacbos, idag i Storkyrkan, imorgon har vi gig vid nån Järla sjö, och hela söndag är det konserter i Globen. Nästa vecka (eller i allafall självaste luciadagen 13) kommer vara kaos. Börjar kl 6.20 på morgonen och slutar inte förens vid ca 21 och har massa konserter och gig hela dagen.
Nu ska jag i allafall försöka plugga (eftersom jag inte gjorde det tidigare idag när jag skulle mehe) och efter middagen åker jag till William och sover där. Skriver senare, ha en fin onsdagkväll!
Bild från förra veckan (innan jag färgade håret)

I wish I wouldn't have to think

Åkte till skolan imorse bara för att ha gympa där vi körde innebandy och jag gjorde 2 mål :D Slutade 11.10 för att sedan ha 4,5 timmas håltimma tills vi har rep 15.30. Så jag åkte och mötte upp mami och vi åkte och kollade massa på kakel till vårt nya badrum! Sen köpte vi hem donkenmat till lunch och nu har jag käkat och måste börja plugga.. Skriver senare, puss! <3

"But you've got to keep us together this time, because you know that we're madly in love."


Over my dead body

Gillar det här albumet! Den här låten tyckte jag bara var skum i början men gillar den mer och mer!
Men min favorit är fortfarande låten Take care ofc.

Everywhere is nowhere

Idag var det vanlig skola på förmiddagen, sedan två timmars håltimma och sen rep i St Jacobs kyrka som gick super :) Vi fick sluta 1 timma tidigare för att vi var så duktiga mehe. Fixade två snabba ärenden och nu är jag hemma. Måste skriva minst 1 sida till på min essä och har ångest.. Skriver senare! PUssi
Här är då dräkten som vi tjejer ska ha på oss när vi ska föreställa träd i Globen.
Haha lol de är i allafall vita för att det tydligen är snö på dom, smart.
(Vi får såklart inte ha håret utanför...)
Ser nu att dom har gjort om blogg.se:s layout lite, nicenice :)

Word

En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar.
Han tog fram en 500-lapp och frågade:
"Är de någon som vill ha den här?"
Alla räckte givetvis upp handen.
Han knölade ihop den och frågade samma sak.
...Alla räckte upp handen.
Han stampade på den och frågade samma sak.
Alla räckte upp handen.
Då sa han "Det här ska ni ta lärdom av,
för hur ful och smutsig någon än är så har den fortfarande samma värde."

You know you love me, xoxo

Vad heter du? Anna Cecilia Olin
Vilket datum och år är du född? 29 december 1994
Har du kysst någon den senaste veckan? Jaa
Gjort något du ångrar? Mycket
Är du blyg? Kan hända, tex med vissa vuxna
Vilken årstid gillar du mest? Sommar. Fast alla årstider har sina fördelar! 
Favoritdjur? Hund, fast älskar alla djur!!! (förutom spindlar och hajar osv)
Vad består din garderob av? Haha allt från himmel till jord
Hur mycket pengar har du varje månad? Jag får 1650 i månaden men jag skäms verkligen över att säga att det inte räcker på långa vägar, men har min älskade mami som alltid räddar mig.
Vad köpte du senast? Mat på donken till lunch idag, mehe.
Vart skulle du helst vilja ha tatuering? Antingen g-klav bakom örat eller något annat litet diskret på sidan av handleden. 
Saft eller alkohol? Saft<3333 nemen beror ju på tillfälle
Största svaghet? Hmm, svartsjuka och dåligt självförtroende.
Röker du?
Bästa bok? Hmm, blir jag klassad om tönt om jag säger Twilight-böckerna?  
Blivit rånad? Ja, inget stort dock.
Humör just nu? Glad och kissnödig 
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Facebook, blogg.se och andras bloggar.
Vad slösar du mest pengar på? Allt. Haha ne men kanske att käka ute, godis, läsk, annan proviant, P, kläder, smink, allt som går att köpa helt enkelt... :)
Kan man vara vän med sitt ex? Det beror ju på vilken sorts relation man hade, om det var nyligen eller länge sedan och på vilket sätt man gjorde slut osv.
Favoritchoklad?
ALLA SORTER! Ne men Marabou i allmänhet, Snickers, Plopp, Maltesers osvosvosv.
Varit kär i en kändis? Nee inte kär.
Har du lätt för att kunna lita på folk? Nja, kanske lite...
Är du lycklig? Ja, mycket
Använder du smink? Ja lite :)
Hur ofta motionerar du? lol.......(tystnaden som uppstår när Cissi ska säga hur ofta hon motionerar)
Blivit förföljd? Haha jaa eller vad syftar de på?
Hur svarar du i hemtelefonen? "Cecilia"
Hur svarar du i mobiltelefonen? Beror helt på vem som ringer
Ringer det mycket till dig? Nja lagom!
Ringer du mycket? Normalt mycket antar jag? 
Vem ringde du senast? Affe
Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? "Går nu:)"
Vem var det ifrån? Affe
Antal timmar sömn inatt? något mellan 7 och 8 timmar.
Sover du ensam i natt? Ja
Vem vet mest om dig? William och Bea tror jag.
Vem vet du mest om? Vet inte. Madde kanske
Vad ser du fram emot? Jullov, julafton, min b-day, nyår osv.
Vad vill du ha just nu? Jullov.
Vem längtar du mest efter? William och Bea
Vem stör du dig på? Brudar i allmänhet haha ne men några
Vem vill du sova bredvid i natt? William
Vilken årstid är det nu? Vinter, och första snön kom idag!
Anser du dig själv snygg? Nej
Är du en bra partner? Inte alla stunder men hoppas att det är värt det.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Jaa
Vad åt du senast? Tuggummi just nu (som alltid), annars choklad haha..
Har du varit kär? Jag är kär.
Vad har du på dig nu? Jeans och en svart stickad tröja.
Vad har du gjort idag? Rep i Globen hela dagen.
Vad ska du göra nu? Duscha och snart sova.

Snodde listan av http://hofmeijer.blogg.se/.

Love is not a word

Liten update om helgen: I lördags var jag hemma hos Max på kvällen med massa trevligt folk! Och igår var jag och mami på min lillasysters dansuppvisning på Kulturama, hur gulligt som helst! William kom till mig på kvällen och sov här.
Idag har jag haft rep i Globen hela dagen, jättemysigt. Slutade inte förens 5 dock.. Hemma nu och har precis käkat middag med familjen + farmor som är här på besök från Skåne, gosegos. Nu måste jag försöka skriva lite på min essä... Skriver senare, puss!
Bild på nya hårfärgen! Nu tänker jag även ställa en töntig fråga som jag inte kommer få något svar på lol: Tycker ni att jag ska vara så blond som innan, ha som jag har nu, eller färga ännu mörkare?

Whats goin on..


I'm done

Hörs imorgon.

I'm sexy and i know it

Utgång! Chillkrök med boysen och sen får vi se. Ha en underbar fredag allesammans :)
Min nya hårfärg! (mörkare irl än på bilden)

Mad lady

Det är inte okej att vara så snygg... (och ha sånt hår, dock extentions men fortfarande??) imfancy.blogg.se

Show me how much you mean it

Förlåt för dålig uppdatering igår.. Efter skolan åkte jag i allafall och mötte upp mami och vi åkte till Nacka för lite shopping. Fick med mig två stickade tröjor, en skjorta och en v-ringad "kofta". Igår hade jag och William 8 månader på kvällen spenderade vi själva hemma hos honom och bakade pizza till middag och drack Moët, så himla mys. Vi kollade på lite filmer och sov där.
Nu är jag precis hemma från frisören, färgade håret lite mörkare! Eller snarare "dämpade det blonda" men det blev ganska stor skillnad! Orkar inte ta bild nu men gör det senare :) Ha en fin lördag!
Bild från igårmorse..

roflmao

Är man hemsk om man garvade åt detta i ca 5 min?

Baby all I need

Åkte in till skolan vid 14 för att göra mattediagnosen och hann vara med på sista delen av svenskan också! Vid halv 7 kom min kärlek hit eftersom att vi skulle kolla på första avsnittet av julkalendern tillsammans. Den sög (no shit?) men det var mysi. Efter det lyckades vi plugga tillsammans i typ en timma och nu har han precis åkt hem. Nu måste jag intensivplugga i typ 3 timmar tills jag måste sova. Kanske skriver något mer senare. Ha en fin torsdagkväll annars!

Sebastian Wijk

Den här snubben är ju sjuk... Har lyssnat på honom i typ 1 år och han blir fan bara bättre och bättre.. Hittade nästan ingen av hans låtar på Youtube (fast alla finns på Spotify) så la upp dom typ "kändaste" bara.

1 december

Btw så är det 1 december idag ju, så himla mysig månad!! Väldigt konstigt utan snö dock... det måste ju komma inom en vecka annars blir jag ledsen :( jag har flera chokladkalendrar och ikväll ska jag ofc sitta bänkad framför första avsnittet av årets julkalender (för att sen antagligen inse hur sjukt kefft det är...) :)
2 dagar tills 8 månader med William
11 dagar kvar tills Globen
21 dagar till skolavslutning
24 dagar tills julafton
29 dagar tills min b-day!!
31 dagar till nyår
December går alltid så snabbt, weho!

RSS 2.0